Vita Optima

Het Vita-Optima® GezondheidsPlan

Bevordert een gezonde levensstijl

Dagelijkse – misschien wel lekkere – maar ontoereikende voeding verstoort de basissystemen in ons lichaam.

Deze zijn; een verstoorde suikerstofwisseling, een vervuild darmflora en verzuurde weefsels.  Hierdoor kan het lichaam niet meer optimaal functioneren en ontstaan er diverse ongemakken.  Ze worden verduidelijkt in onderstaand schema.

Schermafbeelding 2015-12-18 om 00.48.50

Zeg nu zelf, wie heeft er allemaal:

  1. last van een snoepdrang of honger tussen maaltijden ?
  2. een vermoeidheid die aansleept ?
  3. moeite om een goed gewicht te behouden ?
  4. een moeilijke vertering, maag- of darmlast ?
  5. medicatie tegen cholesterol, bloeddruk, maagzuur,…?

 En U?

Het beter functioneren van de suikerstofwisseling en darmen alsook basische weefsels helpen preventief voor bovenstaande ongemakken of verminderen ze als ze aanwezig zijn.

Het Vita-Optima® GezondheidsPlan heeft als doel dit te verwezenlijken en verloopt in drie stappen :

  1. Oorzaken ontdekken

Via een vragenlijst maken we uw persoonlijk gezondheidsrapport op waarbij we uw dagelijkse voedingsgewoonten verbeteren.

  1. Oplossen: Tijdelijk Deel

Hier gaan we  via functionele voeding en supplementen uw lichaam de kans geven om een stabiele suikerstofwisseling te herwinnen, uw darmflora te verbeteren en uw lichaam te ontgiften.

Dit gebeurt via één of twee maaltijden met de Vita-Meal gecombineerd met uw dagelijkse verbeterde voeding.  Dit tijdelijk deel verloopt minimum 12 weken om uw lichaam de tijd te geven zich te herstellen

  1. Vrijwaren: Blijvend Deel

Uw vernieuwde en gezonde leefstijl helpt u om een gezonde, fitte en slanke toekomst te bereiken.  En dit is het ultieme doel van Vita-Optima® :

“Wij helpen u de verantwoordelijkheid over uw gezondheid opnieuw in eigen handen te nemen, en zo uw welzijn te herwinnen!”

Extra : Sporters!

Individueel aangepast voeding is één van de belangrijkste prestatie-bevorderende factoren!

Maar :

Ontoereikende voeding werkt prestatie-verlagend en leidt tot blessures en vertraagt het genezingsproces!

Als sporter, maar ook door mijn opleidingen als bioloog, sportleraar, kinesitherapeut, Bloso-trainer, orthomoleculair voedingsdeskundige en therapeut in de kPNI (klinische Psycho-Neuro-Immunulogie), heb ik vele jaren ervaring wat betreft de ideale voeding voor elk type sporter

Daarom begeleid ik zowel recreatieve als professionele sporters om het maximale uit hun lichamelijk vermogen te halen terwijl hun lichamelijke gezondheid bewaard blijft

Tevens ben ik auteur van een reek artikelen in de serie ‘Medisch Dossier’ in het maandblad Leef Nu, een orthomoleculair magazine op maat van de consument, met als titel : “Nutritionele fouten bij (top)sporters”

Klik hier voor het eerste artikel (klik naar pagina 13).

Kortom, dagelijkse voeding is hét fundament voor een gezond, fit en slank lichaam en dat is mijn expertise.

Hoe verloopt dit?

Op de eerste afspraak betaalt u 120 € voor een consultatie van anderhalf uur (anamnese + compleet behandelplan).

In het behandelplan worden ook supplementen en voeding geïntegreerd. Dit is afhankelijk van uw aandoening(en) en uw behoeften. Daardoor kan dit verschillen van 71 € tot 167 € per maand (of meer) en wordt dit altijd samen met u beslist.

De opvolgconsultatie bedragen 40 € voor een half uur waarin de progressie wordt bekeken en afhankelijk daarvan het behandelplan wordt aangepast of geüpgraded of met nieuwe interventies aangevuld. Deze opvolgconsultaties zijn gedurende de eerste 3 maand om de 14 dagen.

Je kan me bellen voor meer informatie of een afspraak:

Marnix Dekeyzer

0476 423 770

info@vita-optima.be

Sharing is caring!

Comments are closed.